Hypotheken

Een hypotheek advies bij DAG Personal Finance krijgen is alsof je in een warm bad stapt. Laat onze adviseurs jouw situatie goed beoordelen en bepalen welke mogelijke oplossingen er zijn. Jouw huidige en toekomstige situatie zijn van belang bij het maken van een keuze. Kies daaronder een van de onderstaande situaties en lees verder wat wij te bieden hebben.  Mocht jouw situatie er niet tussen staan. Neem dan contact met ons op en wij adviseren jou graag over welke mogelijkheden er zijn. 

Je eerste hypotheek

Je hebt je eerste woning gekocht, gefeliciteerd! Nu je weet wat je wilt kopen, ben je natuurlijk ook benieuwd of je de woning kan financieren middels de juiste hypotheek.
 

Hypotheek verhogen

Verbouwplannen, geld vrijmaken voor een investering of wil je een extra uitgave doen, een verhoging van de hypotheek kan voor meerdere wensen ingezet worden.
 

Jouw volgende woning

Er zijn maar weinig mensen die altijd in de eerste woning blijven wonen en bij een verhuizing komt ook een nieuwe hypotheek kijken, want de oude was passend voor de situatie toen.
 

Ook als zelfstandig ondernemer wil je lekker kunnen wonen in het huis van jouw dromen en wanneer je lekker woont moet de hypotheek meebewegen met jouw situatie.
 

Vragen over hypotheken /of direct een afspraak maken?

Bel ons direct op 085-2101790

of gebruik het contactformulier