Particuliere verzekeringen

Verzekerd van goede & degelijke dekking

Zijn jouw zakelijke risico’s voldoende afgedekt? Wij regelen het voor je.
Ons doel? Zorgen dat jij tijd en geld bespaart, met de juiste schadeverzekering voor jouw huishouden.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een type verzekering dat je dekt tegen schade aan de spullen in je huis, zoals meubels, apparatuur, kleding en andere persoonlijke bezittingen. Het is bedoeld om je te beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van diefstal, brand, waterschade en andere onvoorziene gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken aan je persoonlijke eigendommen.

In feite beschermt een inboedelverzekering je tegen de kosten van het repareren of vervangen van beschadigde of gestolen items in je huis. Het is belangrijk om te onthouden dat een inboedelverzekering alleen de spullen in je huis dekt en niet de fysieke structuur van het huis zelf. Als je ook een verzekering wilt voor schade aan het huis zelf, dan heb je een opstalverzekering nodig.

Opstalverzekering

Een opstalverzekering is een type verzekering dat de fysieke structuur van je huis beschermt tegen schade als gevolg van verschillende gebeurtenissen, zoals brand, stormschade, inbraak of waterschade. Het dekt de kosten van het repareren of herbouwen van het huis en eventuele bijgebouwen, zoals garages en schuren.

Een opstalverzekering is meestal verplicht als je een hypotheek hebt op je huis, omdat de geldverstrekker wil dat het huis beschermd is tegen schade. De dekking en premie van de verzekering worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de herbouwwaarde van het huis, de locatie, de ouderdom van het huis en het risico op schade.

Het is belangrijk om te onthouden dat een opstalverzekering niet de persoonlijke bezittingen in je huis dekt, daarvoor heb je een aparte inboedelverzekering nodig.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is een type verzekering dat je beschermt tegen de financiële gevolgen van aansprakelijkheid voor schade aan andere mensen of hun eigendommen. Het dekt de kosten van schadevergoedingen en juridische kosten als je aansprakelijk wordt gesteld voor schade die iemand anders heeft geleden.

De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking in verschillende situaties, bijvoorbeeld als je per ongeluk schade toebrengt aan eigendommen van iemand anders, als iemand gewond raakt in jouw huis of als je per ongeluk iemand anders letsel toebrengt.

Het is belangrijk om te onthouden dat aansprakelijkheidssituaties erg kostbaar kunnen zijn en dat het hebben van een aansprakelijkheidsverzekering je kan beschermen tegen financiële rampen. Het hebben van een aansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht, maar het wordt wel sterk aangeraden.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering is een type verzekering dat de kosten dekt van juridische bijstand wanneer je betrokken bent bij een geschil of juridisch conflict. Dit kan verschillende situaties omvatten, zoals arbeidsgeschillen, geschillen over contracten, burenruzies of geschillen met de overheid.

Met een rechtsbijstandsverzekering kun je een beroep doen op juridische bijstand van een advocaat of jurist zonder dat je daarvoor zelf de hoge kosten hoeft te betalen. De verzekeraar zal de kosten van juridische bijstand dekken, inclusief advocaatkosten, gerechtelijke kosten en andere kosten die gepaard gaan met het oplossen van het geschil.

Het hebben van een rechtsbijstandsverzekering kan je helpen om te gaan met de financiële kosten van een juridisch geschil en kan je ook helpen bij het vinden van de juiste juridische expertise om je zaak te winnen. Het is echter belangrijk om de voorwaarden van de verzekering zorgvuldig te bekijken en te begrijpen welke soorten geschillen wel en niet worden gedekt.

Motorrijtuigenverzekering

Wist je dat je verplicht bent om je motorvoertuigen te verzekeren? Wij regelen het voor je.

Bakfietsverzekering

Je kunt bij ons ook jouw bakfietsverzekeren! Jouw Urban Arrow kun je daarna beilig overal parkeren.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering, ook wel een levensverzekering genoemd, is een verzekering die geld uitkeert aan de beneficiënten van de verzekerde als de verzekerde overlijdt. Dit geld kan worden gebruikt om bijvoorbeeld financiële verplichtingen te voldoen, zoals hypotheekbetalingen of studieleningen, of om voor de levensonderhoudskosten van de familie te zorgen.

Arbeidsongeschiktheids verzekering

Ben jij voorbereid op arbeidsongeschiktheid? Wij bieden het juiste vangnet voor elk scenario.

Vragen over verzekeringen of direct een verzekering afsluiten?

Bel ons direct op 085-2101790

of gebruik het contactformulier