Hypotheken voor ondernemers

Bent u ondernemer en op zoek naar een passende hypotheek voor uw eigen woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnen DAG Personal Finance zijn wij namelijk gespecialiseerd in financiële dienstverlening aan ondernemers en investeerders. Wij bedienen al jaren succesvolle bedrijven en hun eigenaren, dit doen wij met onze corporate finance dienstverlening voor de onderneming en onze eigen asset managers voor u in privé. U wilt toch ook gewoon lekker kunnen wonen in de woning van uw dromen, tegen de beste condities.

Vaak is het voor u als ondernemer lastig om de juiste hypotheek afgesloten te krijgen, zeker in het reguliere kanaal of bij de huisbank. Een van de meest voorkomende hindernissen is het bepalen van uw inkomen als ondernemer, welke dient als vaststelling voor de hoogte van de hypotheek. Om dit probleem voor te zijn werken wij met gespecialiseerde hypotheek aanbieders voor ondernemers en hebben wij zelf de beschikking over financieel specialisten die uw zakelijk inkomen vast kunnen stellen. Hierbij kijken wij niet alleen naar het inkomen uit de zakelijke entiteit, maar is er wellicht ook vrij vermogen of heeft u huurinkomsten die meegenomen kunnen worden.

Onze dienstverlening is geschikt voor elke type ondernemer en in alle fases; of u nu eigenaar bent van een eenmanszaak, van uw hobby uw werk heeft gemaakt, hard op weg bent naar de Quote 500 of al tijden geniet van uw ondernemerspensioen, onze financieel specialisten weten de weg om wensen in te vullen.

Bereken zelf wat er mogelijk is

Gebruik de onderstaande tool om zelf uit te rekenen welke middelen je tot je beschikking hebt. Neem hierna vrijblijvend contact met ons op om een afspraak dit bedrag na te lopen en inzicht te krijgen in jouw financiele situatie.

 

Heb je vragen? Bel ons direct op 085-2101790

of gebruik het contactformulier

De hypotheekdienstverlening van DAG Personal Finance

Binnen Dutch Assets Group geloven wij in de combinatie van de kracht van goed advies en het gebruik van digitale mogelijkheden om uw producten up to date te houden.

Indien u kiest voor de advies dienstverlening dan bent u ervan verzekerd dat u een ervaren financieel adviseur treft, al onze Asset Managers beschikken over de benodigde diploma’s om te mogen adviseren over hypotheken en vermogensbeheer. Alle adviseurs beschikken ook over een verleden binnen de private banking dienstverlening, zijn financieel planner of fiscalist.

Wij zien uw hypotheek niet als een losstaand product, maar als onderdeel van uw toekomstig vermogen en daarom adviseren wij u vanuit een breder geheel en is het onderdeel vermogensopbouw of vermogensbeheer een standaard onderwerp van het adviesgesprek. En wilt u uw risico’s in kaart hebben voor als het misgaat, denk aan overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, dan kunnen wij u daar uiteraard ook in bijstaan.

Een goed product nu, een beter product later.

Het vinden en afsluiten van de juiste hypotheek is iets dat u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven zult ondernemen, daarom steekt u ook veel tijd en energie in dit traject. Uit ervaring weten wij dat veel huiseigenaren na het afsluiten van de hypotheek er geen actie meer op ondernemen en dat is juist zonde. Er zijn allerlei factoren in de markt die ervoor zorgen dat u een beter product kunt hebben, of dat u recht heeft op betere condities voor uw product. De waarde van uw woning kan stijgen, u lost af waardoor uw schuld marktwaarde verandert en dan is daar altijd nog de rente die beweegt. Door periodiek uw situatie te beoordelen weet u zeker dat u gebruik kunt maken van wat de markt op dat moment biedt. Standaard in onze dienstverlening is daarom ons onderhoudsgesprek, maar we gaan verder dan dat en bieden u onze eigen Dutch Assets Group Personal Finance app. Een volledig individuele, digitale omgeving, waarin u uw eigen financiële planning kunt invoeren, samen met uw Asset Manager bepaalt u vervolgens wat u wilt verbeteren.

Je eerste hypotheek

Je hebt je eerste woning gekocht, gefeliciteerd! Nu je weet wat je wilt kopen, ben je natuurlijk ook benieuwd of je de woning kan financieren middels de juiste hypotheek.
 

Hypotheek verhogen

Verbouwplannen, geld vrijmaken voor een investering of wil je een extra uitgave doen, een verhoging van de hypotheek kan voor meerdere wensen ingezet worden.
 

Jouw volgende woning

Er zijn maar weinig mensen die altijd in de eerste woning blijven wonen en bij een verhuizing komt ook een nieuwe hypotheek kijken, want de oude was passend voor de situatie toen.
 

Hypotheek voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer wil je lekker kunnen wonen in het huis van jouw dromen en wanneer je lekker woont moet de hypotheek meebewegen met jouw situatie.
 

Vragen over hypotheken /of direct een afspraak maken?

Bel ons direct op 085-2101790

of gebruik het contactformulier